Ege Postası
Geri

AK Partili Soylu’dan Başkan Kayalar’a hodri meydan: Yalanların arkasında durabilecek yüreği varsa...

Önceki dönem AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar’ın belediyeyi 182 milyon lira borçla aldıkları sözlerine sert tepki gösterdi. Başkan Kayalar’ı kamuoyu önünde tartışma çağrısında bulunan Soylu, “Dünden bugüne 2 yıldır söylediği yalanların arkasında durabilecek yüreği varsa bir hafta müsaade” dedi.
AK Partili Soylu’dan Başkan Kayalar’a hodri meydan: Yalanların arkasında durabilecek yüreği varsa...
Haberler / Yerel Politika
27 Ocak 2021 Çarşamba 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Menderes Belediye Başkanı dün, katıldığı bir canlı yayında belediyeyi 182 milyon borç ile devraldıkları belirtmiş ve "Çok büyük borçla karşılaşınca, şikayetimiz üzerine belediyemize müfettiş atandı, her şey tespit edildi. 1.5 yılda 30 milyon lira borç ödemişiz. Önümüzdeki mecliste arkadaşları bilgilendireceğiz" demişti.

Başkan Kayaların belediyenin borçlarına ilişkin açıklamaları önceki dönem AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’dan tepki geldi. Başak Kayalar’ın sözlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Soylu, Başkan Kayalar’ herhangi bir platformda kamuoyu önünde konuşmaya davet etti.

Soylu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bugün bazı basın yayın organlarında Menderes Belediye Başkanının yapmış olduğu yalan yanlış talihsiz açıklamalardan haberdar oldum.

Asılsız,yalan bilgilerle siz değerli hemşehrilerimin aklıyla oynamasına müsaade etmemiz beklenemez.

Menderes halkının  doğruyu,gerçeği öğrenmeye hakkı olduğu düşüncesiyle Menderes belediye başkanını istediği platformda, meydanda, TV kanalında istediği moderatörle bugüne kadar pervasızca atıp savurdukları ile ilgili olarak halkımızın gözünün önünde konuşmaya ve tartışmaya davet ediyorum.

Dünden bugüne 2 yıldır söylediği yalanların arkasında durabilecek yüreği varsa bir hafta müsaade.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası